Recept: Cappelletti met paprikasaus en hazelnoten
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
1 pak cappelletti con proscuitto (pasta 250 g)
1/2 zakje hazelnoten (65 g Baukje)
1 potje paprikasalade (290 g Sacla)
zout
1 zakje gemengde sla (200 g )
50 g feta (kaas)
1/2 zakje hazelnoten (65 g Baukje)
1 potje paprikasalade (290 g Sacla)
zout
1 zakje gemengde sla (200 g )
50 g feta (kaas)
Bereidingswijze van het recept
In pan ruim kokend water met zout aan de kook brengen.
Hierin cappelletti in 3 tot 4 minuten gaar koken.
Hazelnoten grof hakken en in droge koekenpan goudbruin roosteren.
In pan paprika zachtjes verwarmen.
Cappelletti afgieten.
Sla over twee borden verdelen.
Pasta erop scheppen.
Over pasta 3 tot 4 eetlepels paprikasaus scheppen.
Bestrooien met geroosterde hazelnoten.
Feta erboven verkruimelen.