Recept: Pittige pasta met vis
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
100 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
1 pakje kabeljauwfilet (100 g diepvries)
50 g bacon in plakjes
1/2 rode peper
1 teentje knoflook
1 pakje gezeefde tomaten (500 g)
2 eetlepels olijfolie
1 pakje kabeljauwfilet (100 g diepvries)
50 g bacon in plakjes
1/2 rode peper
1 teentje knoflook
1 pakje gezeefde tomaten (500 g)
Bereidingswijze van het recept
Spaghetti volgens gebruiksaanwijzing beetgaar koken.
Intussen in kleine koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en kabeljauw op laag vuur in ca.
10 minuten bruinbakken, af en toe keren.
Intussen bacon in reepjes snijden.
Peper schoonmaken en in reepjes snijden.
In pan rest van olie verhitten en bacon en peperreepjes ca.
2 minuten bakken.
Knoflook pellen, boven bacon uitpersen en ca.
1/2 minuut meebakken.
Gezeefde tomaten toevoegen en geheel goed doorwarmen.
Spaghetti door saus scheppen en op bord scheppen.
Kabeljauw (uit elkaar gevallen) erop leggen.