Recept: Carpaccio
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g carpaccio (dungesnden rauw rundvlees vleeswaren)
1/2 eetlepel balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
zout
(versgemalen) peper
1 bakje rucola (30 g)
50 g Parmezaanse kaas (stukje)
1/2 eetlepel balsamicoazijn
3 eetlepels olijfolie met truffelaroma
zout
(versgemalen) peper
1 bakje rucola (30 g)
50 g Parmezaanse kaas (stukje)
Bereidingswijze van het recept
Plakjes carpaccio naast elkaar op schaal leggen.
In kommetje azijn, olie, zout en peper tot dressing kloppen, dressing over carpaccio druppelen.
Rucola in kleine stukjes snijden en over carpaccio verdelen.
Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes schaven en op carpaccio leggen.