Recept: Tortelloni met walnoten, pesto en bleekselderij

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
10 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 eetlepels (olijf)olie
1 pak verse tortelloni con formaggio e nocci (250 g)
2 stengels bleekselderij
100 g walnoten, gehakt
4 eetlepels groene pesto (bakje 100 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan met water en 1 eetlepel olie tortelloni in ca.

  2. 4 minuten beetgaat koken.

  3. Intussen bleekselderij schoonmaken, wassen en in heel dunne plakjes snijden (blad achterhouden voor garnering).

  4. In koekenpan rest van olie verhitten en bleekselderij ca.

  5. 2 minuten bakken.

  6. Walnoten en pesto erdoor scheppen.

  7. Tortelloni afgieten en door pestomengsel scheppen.

  8. Garneren met blaadjes selderij.

  9. Serveren met wildgerechten.