Recept: Serranoham met granaatappelsalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 sinaasappel
limoensap
vloeibare honing
olie
zout
(cayenne)peper
2 granaatappels
200 g serranoham
1/2 zakje friseesla (gemengd 200 g)
limoensap
vloeibare honing
olie
zout
(cayenne)peper
2 granaatappels
200 g serranoham
1/2 zakje friseesla (gemengd 200 g)
Bereidingswijze van het recept
Sinaasappel dik schillen, partjes tussen vliezen uitsnijden, sap in kommetje opvangen.
Meng wat limoensap met een klein beetje honing met olie (1 deel op 4 delen olie).
Zout en peper erbij en goed doorroeren.
Dressing door sap roeren.
Granaatappels halveren.
Op vier borden plakjes serranoham uitspreiden.
In midden sla scheppen.
Dressing erover sprenkelen.
Sinaasappelpartjes en granaatappels eromheen leggen.