Recept: Groene tagliatelle met blauwe-kaassaus en croutons
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
200 g groene tagliatelle
zout
1 takje salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix)
2 dl sinaasappelsap
100 g magor-kaas
1/2 eetlepel medium dry sherry
peper
1 zakje croutinos walnoot/ kruiden (25 g Knorr)
zout
1 takje salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix)
2 dl sinaasappelsap
100 g magor-kaas
1/2 eetlepel medium dry sherry
peper
1 zakje croutinos walnoot/ kruiden (25 g Knorr)
Bereidingswijze van het recept
In pan met ruim kokend water en zout tagliatelle in ca.
6 minuten beetgaar koken.
Vier diepe borden voorverwarmen.
Salieblaadjes in heel fijne reepjes snijden.
In pan sinaasappelsap en magor al roerend verwarmen tot mooie, gladde saus ontstaat.
Op smaak brengen met sherry, zout en peper.
Tagliatelle in vergiet laten uitlekken en door saus scheppen.
Tagliatelle in warme borden scheppen.
Croutinos en salie erover strooien.