Recept: Rijstschotel met jus van rode pesto
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
2Ingrediënten
125 g langkorrelrijst (pak 250 g)
3 eetlepels (olijf)olie
1 zakje panklare Italiaanse groentemix (250 g)
3 theelepels Italiaanse kruiden
2 kalkoenschnitzels
2 eetlepels verse rode pesto
3 eetlepels (olijf)olie
1 zakje panklare Italiaanse groentemix (250 g)
3 theelepels Italiaanse kruiden
2 kalkoenschnitzels
2 eetlepels verse rode pesto
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten.
Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca.
3 minuten bakken.
Pan van vuur nemen en afdekken.
In koekenpan rest van olie verhitten.
Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken.
Schnitzels in ca.
3 minuten bruin bakken, halverwege keren.
Schnitzels uit pan nemen en elk in drieen snijden.
Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren.
Pesto erdoor roeren.
Schnitzelstukjes terugdoen in pan.
Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen.
Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.