Recept: Rijstschotel met jus van rode pesto

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
2

Ingrediënten

125 g langkorrelrijst (pak 250 g)
3 eetlepels (olijf)olie
1 zakje panklare Italiaanse groentemix (250 g)
3 theelepels Italiaanse kruiden
2 kalkoenschnitzels
2 eetlepels verse rode pesto

Bereidingswijze van het recept

  1. Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.

  2. Intussen in braadpan 1 eetlepel olie verhitten.

  3. Groentemix met 2 theelepels Italiaanse kruiden al omscheppend ca.

  4. 3 minuten bakken.

  5. Pan van vuur nemen en afdekken.

  6. In koekenpan rest van olie verhitten.

  7. Schnitzels aan beide kanten met rest van kruiden bestrijken.

  8. Schnitzels in ca.

  9. 3 minuten bruin bakken, halverwege keren.

  10. Schnitzels uit pan nemen en elk in drieen snijden.

  11. Aan achtergebleven bakvet 3 eetlepels water toevoegen, aanbaksels losroeren.

  12. Pesto erdoor roeren.

  13. Schnitzelstukjes terugdoen in pan.

  14. Gare rijst door groenten scheppen en over twee borden verdelen.

  15. Schnitzels op rijstmengsel leggen en jus erover schenken.