Recept: Pasta met groene asperges in kaassaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

300 g fusilli
versgemalen zwarte peper
3 bosuitjes
500 g groene asperges
2 eetlepels (olijf)olie
100 g gorgonzola
1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)

Bereidingswijze van het recept

  1. In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca.

  2. 10 minuten beetgaar koken.

  3. Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca.

  4. 1 cm snijden.

  5. Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden.

  6. Asperges in stukjes van 3 cm snijden.

  7. In wok olie verhitten.

  8. Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca.

  9. 4 minuten beetgaar smoren.

  10. Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren.

  11. Nog ca.

  12. 3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat.

  13. Op smaak brengen met peper.

  14. Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen.

  15. Asperge-kaassaus erop scheppen.