Recept: Pasta met groene asperges in kaassaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g fusilli
versgemalen zwarte peper
3 bosuitjes
500 g groene asperges
2 eetlepels (olijf)olie
100 g gorgonzola
1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)
versgemalen zwarte peper
3 bosuitjes
500 g groene asperges
2 eetlepels (olijf)olie
100 g gorgonzola
1 bakje salsa ai 4 formaggi (200 g Buitoni)
Bereidingswijze van het recept
In pan met ruim kokend water en zout pasta in ca.
10 minuten beetgaar koken.
Bosuitjes schoonmaken en in stukjes van ca.
1 cm snijden.
Van asperges houtachtige uiteinden afsnijden.
Asperges in stukjes van 3 cm snijden.
In wok olie verhitten.
Asperges en bosui erdoor scheppen, 1 dl water toevoegen en asperges in ca.
4 minuten beetgaar smoren.
Gorgonzola in stukjes snijden en met kaassaus door asperges roeren.
Nog ca.
3 minuten al roerend verwarmen tot mooie saus ontstaat.
Op smaak brengen met peper.
Pasta afgieten en over vier diepe borden verdelen.
Asperge-kaassaus erop scheppen.