Recept: Lekkerbekjes met bietensalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pot rode bieten (720 ml)
1 ui
1 appel
1/2 pot augurken zoetzuur (Biologisch, 680 g)
10 eetlepels olijfmayonaise (pot 350 ml)
1 pak aardappelpuree a la minute (met creme fraiche en bieslook)
2 schaaltjes gebakken lekkerbekjes (215 g)
1 ui
1 appel
1/2 pot augurken zoetzuur (Biologisch, 680 g)
10 eetlepels olijfmayonaise (pot 350 ml)
1 pak aardappelpuree a la minute (met creme fraiche en bieslook)
2 schaaltjes gebakken lekkerbekjes (215 g)
Bereidingswijze van het recept
Bieten laten uitlekken.
Ui pellen en snipperen.
Appel schillen en snipperen.
Augurken snipperen.
Ui, appel en augurk door mayonaise scheppen.
Aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing.
Lekkerbekjes opwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
Bietjes over vier borden verdelen.
Mayonaisemengsel erop scheppen.
Serveren met lekkerbekjes en aardappelpuree.