Recept: Kalfsvleesspies

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 min
Aantal personen:
n.v.t

Ingrediënten

400 g kalfslapjes
3 tomaten
2 groenepaprika's
1 komkommer
2 eetlepels olie
1 snufje zout
sjaslikkruiden

Bereidingswijze van het recept

  1. Snij het kalfsvlees in gelijke stukken.

  2. Was en droog de tomaten en snijdt ze in stukken.

  3. Snij de paprika's doormidden,maak ze schoon,was ze en snij ze eveneens in stukken.

  4. Was de komkommer en snij deze in dikke plakken.

  5. Verdeel de stukken vlees afwisselend met stukken tomaat,paprika en plakjes komkommer over vier pennen.

  6. Besmeer deze met olie en grill ze in 8-10 minuten mooi bruin onder voortdurend keren en insmeren met olie.

  7. Bestrooi de spiesjes voor het opdienen met wat zout en sjaslikkruiden.

  8. Serveer met komkommersla met dillesaus.