Recept: Pastasalade met bacon
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g fusilli (pasta)
1 pot rauwkostsalade zoetzuur (530 g)
1 pakje bakbacon (115 g)
2 tomaten
3 bosuitjes
100 g oude kaas (stukje)
6 eetlepels yoghurtdressing (fles 450 ml)
1 pot rauwkostsalade zoetzuur (530 g)
1 pakje bakbacon (115 g)
2 tomaten
3 bosuitjes
100 g oude kaas (stukje)
6 eetlepels yoghurtdressing (fles 450 ml)
Bereidingswijze van het recept
Fusilli beetgaar koken volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen onder koud stromend water.
Rauwkost laten uitlekken.
Bacon in stukjes snijden en uitbakken in droge koekenpan.
Tomaten wassen en in partjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Kaas in blokjes snijden.
In grote schaal fusilli, rauwkost, tomaten en dressing mengen.
Bacon, blokjes kaas en bosuitjes erover verdelen.