Recept: Warme bonensalade met geitenkaas
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 teentjes knoflook
1 grote ui
600 g tomaten
3 blikjes witte bonen (350 g)
2 eetlepels olijfolie
250 g Chevre de Bellay (geitenkaas)
1 cup vinaigrette (Franse sladressing 100 ml)
1 meergranenstokbrood
1 grote ui
600 g tomaten
3 blikjes witte bonen (350 g)
2 eetlepels olijfolie
250 g Chevre de Bellay (geitenkaas)
1 cup vinaigrette (Franse sladressing 100 ml)
1 meergranenstokbrood
Bereidingswijze van het recept
Knoflook en ui pellen en snipperen.
Tomaten wassen en in vieren snijden.
Bonen verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
In braadpan olie verhitten.
Knoflook en ui ca.
3 minuten bakken.
Tomaten toevoegen en nog ca.
2 minuten voorzichtig meebakken.
Geitenkaas in blokjes snijden.
In grote schaal tomatenmengsel, bonen, geitenkaas en dressing door elkaar mengen.
Direct serveren met stokbrood.