Recept: Rijstsalade met makreel
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 zakken witte rijst kant-en-klaar (250 g)
150 g peultjes
1 komkommer
3 bosuitjes
1 gerookte makreel (350 g)
2 eetlepels citroensap
1/2 zak gemengde friseesla (200 g)
150 g peultjes
1 komkommer
3 bosuitjes
1 gerookte makreel (350 g)
2 eetlepels citroensap
1/2 zak gemengde friseesla (200 g)
Bereidingswijze van het recept
Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen.
Peultjes schoonmaken, wassen en in ca.
4 minuten beetgaar koken.
Afspoelen met koud water en laten uitlekken.
Komkommer wassen en in blokjes snijden.
Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden.
Vis van vel en graten ontdoen en in stukken verdelen.
Rijst met vork losmaken.
Groenten, vis en rijst mengen.
Op smaak brengen met citroensap, zout en peper.
Sla over vier borden verdelen.
Rijstsalade erop scheppen.