Recept: Aardappelsalade met haring en paprika
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak minikrieltjes (450 g)
8 sneetjes volkorenbrood
1 pot geroosterde paprika's (heel, 465 g)
2 pakjes maatjesharing (2 stuks)
1 zakje verse bieslook (25 g)
6 eetlepels yogonaise
1 eetlepel witte wijnazijn
1 zak botersla (100 g)
8 sneetjes volkorenbrood
1 pot geroosterde paprika's (heel, 465 g)
2 pakjes maatjesharing (2 stuks)
1 zakje verse bieslook (25 g)
6 eetlepels yogonaise
1 eetlepel witte wijnazijn
1 zak botersla (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Krieltjes volgens gebruiksaanwijzing koken in magnetron.
Brood roosteren.
Paprika's laten uitlekken en in stukjes snijden.
Haringen schoonmaken en in stukjes snijden.
Bieslook fijn knippen.
Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper.
Botersla over vier borden verdelen.
Alle overige ingrediënten mengen met dressing.
Salade op sla scheppen.
Serveren met volkorentoast.