Recept: Mangoijs met meloensalade en yoghurtsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
125 ml slagroom
3 eetlepels suiker
200 ml Griekse yoghurt
5 g verse muntblaadjes (zakje 15 g)
1 schaaltje meloensalade (400 g)
1 beker mangosorbetijs (500 ml)
3 eetlepels suiker
200 ml Griekse yoghurt
5 g verse muntblaadjes (zakje 15 g)
1 schaaltje meloensalade (400 g)
1 beker mangosorbetijs (500 ml)
Bereidingswijze van het recept
Slagroom met suiker half stijf kloppen.
Griekse yoghurt erdoor scheppen.
Van munt vier blaadjes achterhouden, rest in reepjes knippen en door room-yoghurtsaus scheppen.
Helft van mengsel over 4 glazen verdelen.
Meloensalade in glazen scheppen en ijs erover verdelen.
Rest saus over ijs scheppen en met blaadje munt garneren.