Recept: Rosbief-witlofsalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
5 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
100 g roquefort (blauwaderkaas)
2 eetlepels mayonaise
2 struikjes witlof
2 zakken rucola (sla, 75 g)
1 bosje radijs
150 g rosbief, in plakken
50 g walnoten, verbrokkeld
2 eetlepels mayonaise
2 struikjes witlof
2 zakken rucola (sla, 75 g)
1 bosje radijs
150 g rosbief, in plakken
50 g walnoten, verbrokkeld
Bereidingswijze van het recept
Verbrokkel de blauwaderkaas.
Pureer met de staafmixer de helft van de kaas met 2 eetlepels water en de mayonaise tot een dressing.
Breng op smaak met zout en peper.
Pluk alle blaadjes witlof los.
Schep de rucola en de witlofblaadjes om met de dressing.
Pluk de radijsjes van de takjes.
Rol de rosbief op tot roosjes en leg deze op de witlof-rucolasalade.
Bestrooi de salade met de walnoten en de radijsjes.