Recept: Spinaziesalade met pasta en avocado

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
5 Minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

2 sneetjes brood (oud), in kleine blokjes
2 eetlepels olijfolie 1
pak pasta met ricotta en spinazie (koelvers, 250 g)
1 zak panklare spinazie (300 g)
1 zakje basilicum (15 g), blaadjes geplukt 1
bakje knoflookdressing (100 g)
1 avocado, in plakjes
1 bakje cherrytomaten (250 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Breng in een waterkoker water aan de kook.

  2. Leg de blokjes brood op keukenpapier in een schaaltje, besprenkel ze met de olie en bak ze 2-3 minuten in de magnetron op vol vermogen.

  3. Schep de croutons halverwege om.

  4. Giet het kokende water in een pan, doe de pasta in een zeef en hang die 2-3 minuten in het hete water.

  5. Schep de spinazie en het basilicum om met de knoflookdressing.

  6. Schep de pasta, avocado en tomaatjes door de spinaziesalade en strooi de croutons erover.

  7. Bestrooi de salade met zout en (versgemalen) peper naar smaak.