Recept: Tropische fruitsalade met feta en rauwe ham
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak prei (500 g)
1/2 flesje balsamicodressing (flesje 270 ml)
1 pot feta kaas (200 g)
1 zak aardappelkroketjes (diepvries, 450 g)
1 krop sla 1
bak tropische fruitsalade (400 g)
1 pakje rauwe ham, flinterdun (100 g)
1/2 flesje balsamicodressing (flesje 270 ml)
1 pot feta kaas (200 g)
1 zak aardappelkroketjes (diepvries, 450 g)
1 krop sla 1
bak tropische fruitsalade (400 g)
1 pakje rauwe ham, flinterdun (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Oven voorverwarmen op 220 gradenC.
Wit en lichtgroen deel van prei in flinterdunne ringetjes snijden en wassen.
In grote schaal prei en feta mengen.
Aardappelkroketjes op bakplaat leggen en in oven in ca.
15 min.
bruin laten worden.
Slabladeren lostrekken.
Grote bladeren in stukken scheuren.
Sla wassen en drogen.
Fruitsalade en dressing door feta en prei scheppen.
Vlak voor het eten sla erdoor husselen.
Salade op 4 borden scheppen, flinterdunne rauwe ham en aardappelkroketjes erbij leggen.