Recept: Garnalensalade met avocado
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zak aardappelpartjes (450 g)
1 dunne prei
1 kleine spitskool
2 rijpe avocado's
1 eetlepel citroensap
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1/2 pot cocktailsaus met whisky (pot 250 ml)
1 dunne prei
1 kleine spitskool
2 rijpe avocado's
1 eetlepel citroensap
2 bakjes roze garnalen (125 g)
1/2 pot cocktailsaus met whisky (pot 250 ml)
Bereidingswijze van het recept
Aardappelpartjes in diepe pan in ruim koud water met wat zout aan de kook brengen en in ca.
10 min.
gaarkoken.
Afgieten en onder koude kraan afspoelen.
Prei wassen en in zeer smalle ringen snijden.
Spitskool in zeer smalle reepjes snijden.
Avocado's halveren, pit verwijderen, schillen en vruchtvlees in stukjes snijden.
Met citroensap besprenkelen.
Prei, kool, aardappelpartjes, avocado, garnalen en saus mengen.
Met peper op smaak brengen.
Salade op 4 borden scheppen.