Recept: Zomersalade met kip en avocado

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 zakje walnoten (55 g)
2 avocado's
1 rode ui
1 zak gemengde ijsbergsla, extra (200 g)
1/2 volkorenbrood
1/2 eetlepels margarine, vloeibaar
300 g kipfilet a la minute
8 eetlepels sladressing blue cheese (fles 270 ml)

Bereidingswijze van het recept

  1. In droge koekenpan walnoten 3 min.

  2. roosteren.

  3. Laten afkoelen.

  4. Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden.

  5. Ui pellen en in ringen snijden.

  6. Sla over 4 borden verdelen.

  7. Avocado, noten en uiringen erover verdelen.

  8. Brood in broodrooster bruinroosteren.

  9. In koekenpan margarine verhitten.

  10. Kip in ca.

  11. 4 min.

  12. bruin en gaar bakken.

  13. Met zout en peper bestrooien.

  14. Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen.

  15. Met geroosterd brood serveren.