Recept: Zomersalade met kip en avocado
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zakje walnoten (55 g)
2 avocado's
1 rode ui
1 zak gemengde ijsbergsla, extra (200 g)
1/2 volkorenbrood
1/2 eetlepels margarine, vloeibaar
300 g kipfilet a la minute
8 eetlepels sladressing blue cheese (fles 270 ml)
2 avocado's
1 rode ui
1 zak gemengde ijsbergsla, extra (200 g)
1/2 volkorenbrood
1/2 eetlepels margarine, vloeibaar
300 g kipfilet a la minute
8 eetlepels sladressing blue cheese (fles 270 ml)
Bereidingswijze van het recept
In droge koekenpan walnoten 3 min.
roosteren.
Laten afkoelen.
Avocado's schillen, halveren, pit verwijderen en in plakjes snijden.
Ui pellen en in ringen snijden.
Sla over 4 borden verdelen.
Avocado, noten en uiringen erover verdelen.
Brood in broodrooster bruinroosteren.
In koekenpan margarine verhitten.
Kip in ca.
4 min.
bruin en gaar bakken.
Met zout en peper bestrooien.
Kipfilet naast salade leggen en dressing over salade sprenkelen.
Met geroosterd brood serveren.