Recept: Tilapiaspiesen met komkommersalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 pak gele rijst (325 g)
2 rode paprika's
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes tilapiafilet (175 g)
16 zwarte olijven zonder pit
1 grote komkommer
3 eetlepels knoflooksaus
2 rode paprika's
2 teentjes knoflook
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes tilapiafilet (175 g)
16 zwarte olijven zonder pit
1 grote komkommer
3 eetlepels knoflooksaus
Bereidingswijze van het recept
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
Grillpan (of barbecue) voorverwarmen.
Paprika's wassen, schoonmaken en ieder in 16 stukjes van ca.
3 cm snijden.
Knoflook pellen, uitpersen boven olie en mengen.
Vis in 24 blokjes snijden van 3 bij 4 cm en bestrooien met zout en peper.
Aan spiesen om en om stukjes paprika en blokjes vis steken en daarbij beginnen en eindigen met olijf.
Spiesen bestrijken met olie en in ca.
8 minuten aan beide zijden bruin grilleren.
Intussen komkommer schillen en in blokjes snijden.
Komkommer mengen met knoflooksaus.
Spiesen serveren met rijst en komkommersalade.
Lekker met barbecuesaus.