Recept: Gepofte aardappels met tonijncreme
Recept informatie
Bereidingstijd:
35 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
Malta-aardappels
tonijn op water
zure room
geraspte mierikswortel
zure augurkjes
verse selderij
tonijn op water
zure room
geraspte mierikswortel
zure augurkjes
verse selderij
Bereidingswijze van het recept
Aardappels schoonboenen en in pan met ruim water en zout 10 min.
voorkoken.
Afgieten en in vergiet even laten uitdampen.
Aardappels op enkele plaatsen met vork inprikken en per stuk verpakken in aluminiumfolie.
Aardappels in folie tussen gloeiend houtskool in barbecue leggen en in 15-20 min.
poffen, of in 30-40 minuten gaar laten worden in een op 225 gradenC voorverwarmde oven.
In kom tonijn mengen met zure room, mierikswortel, augurk en selderij.
Op smaak brengen met zout en peper.
Aardappels opensnijden en vullen met tonijncreme.