Recept: Kabeljauwspiesen met cocktailsaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 eetlepels citroensap
4 eetlepels olijfolie
1 grote ui
500 g broccoli
1 bakje cherrytomaten (250 g)
2 schaaltjes kabeljauwfilet (225 g)
1/2 potje cocktailsaus (300 ml)
1 stokbrood

Bereidingswijze van het recept

  1. Marinade roeren van citroensap, olijfolie en zout en peper naar smaak.

  2. Ui pellen en in stukken snijden.

  3. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.

  4. Tomaatjes wassen.

  5. Vis in blokjes snijden.

  6. Vis en groenten om en om aan spiesen of sateprikkers steken.

  7. Spiesen bestrijken met marinade.

  8. Spiesen in grillpan of op barbecue in 6 min roosteren.

  9. Serveren met cocktailsaus en stokbrood.