Recept: Kabeljauwspiesen met cocktailsaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 eetlepels citroensap
4 eetlepels olijfolie
1 grote ui
500 g broccoli
1 bakje cherrytomaten (250 g)
2 schaaltjes kabeljauwfilet (225 g)
1/2 potje cocktailsaus (300 ml)
1 stokbrood
4 eetlepels olijfolie
1 grote ui
500 g broccoli
1 bakje cherrytomaten (250 g)
2 schaaltjes kabeljauwfilet (225 g)
1/2 potje cocktailsaus (300 ml)
1 stokbrood
Bereidingswijze van het recept
Marinade roeren van citroensap, olijfolie en zout en peper naar smaak.
Ui pellen en in stukken snijden.
Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen.
Tomaatjes wassen.
Vis in blokjes snijden.
Vis en groenten om en om aan spiesen of sateprikkers steken.
Spiesen bestrijken met marinade.
Spiesen in grillpan of op barbecue in 6 min roosteren.
Serveren met cocktailsaus en stokbrood.