Recept: Zalmfilet met kappertjessaus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
15 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 zalmmoten
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
4 augurken, in kleine blokjes
1 citroen, schil geraspt
2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
2 eetlepels verse munt, fijngesneden

Bereidingswijze van het recept

  1. Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege.

  2. Meng nu alle ingredienten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt.

  3. Breng de saus op smaak met zout en peper.

  4. Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.