Recept: Zalmfilet met kappertjessaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 zalmmoten
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
4 augurken, in kleine blokjes
1 citroen, schil geraspt
2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
2 eetlepels verse munt, fijngesneden
3 eetlepels olijfolie
2 eetlepels kappertjes
4 augurken, in kleine blokjes
1 citroen, schil geraspt
2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
2 eetlepels verse munt, fijngesneden
Bereidingswijze van het recept
Kwast de moten zalm in met olie, gril ze in 4 minuten goudbruin en keer ze halverwege.
Meng nu alle ingredienten voor de kappertjessaus door elkaar: 2 eetlepels olijfolie, kappertjes, augurken, geraspte citroenschil, peterselie en munt.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Serveer de zalmmoten met een flinke schep kappertjessaus.