Recept: Frankfurter spiesjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
n.v.tIngrediënten
12 Frankforter worstjes
24 gevulde groene olijven
zure augurken
2 kleine uien
2 eetlepels bier
24 gevulde groene olijven
zure augurken
2 kleine uien
2 eetlepels bier
Bereidingswijze van het recept
Halveer de Frankforter worstjes of snij ze in drieën.
Snij ook de olijven doormidden.
Snij de augurken in schijfjes.
Schil de uien en snij ze in achten.
Prik de worstjes,schijfjes olijf,plakjes augurk en stukken ui afwisselend aan de vier stokjes en grill deze bij matige hitte 8 minuten onder voortdurend draaien.
Bestrijk de worstjes tijdens het grillen verscheidne malen met wat bier.
Serveer met barbecuesaus en zuurkool of zuurkoolsalade.