Recept: Worstjes met zongedroogde tomatensaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 sjalotten
1 teentje knoflook
1 potje zongedroogde tomaten (280 g)
1 blikje tomatenpuree (70 g)
2 schaaltjes (chipolata)worstjes (6 stuks)
1 zak gemengde sla (200 g)
6 eetlepels yoghurtdressing
1 stokbrood
1 teentje knoflook
1 potje zongedroogde tomaten (280 g)
1 blikje tomatenpuree (70 g)
2 schaaltjes (chipolata)worstjes (6 stuks)
1 zak gemengde sla (200 g)
6 eetlepels yoghurtdressing
1 stokbrood
Bereidingswijze van het recept
Barbecue aansteken of grill voorverwarmen.
Sjalotten en knoflook pellen en snipperen.
Tomaten laten uitlekken, olie opvangen en bewaren.
Tomaten in reepjes snijden.
In braadpan 4 el olie (van tomaten) verhitten.
Sjalot en knoflook 2 min.
fruiten.
Tomatenpuree toevoegen en 1 min.
meebakken.
Tomaatreepjes en 100 ml water toevoegen en geheel zachtjes laten koken.
Saus met peper, zout en mespunt suiker op smaak brengen.
Worstjes op barbecue in 8 min.
gaar en bruin grillen, regelmatig keren.
Sla met dressing mengen.
Worstjes met tomatensaus, sla en stokbrood serveren.