Recept: BBQ-worst en krieltjes met boontjessalade
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 zakje minikrieltjes (barbecue, 425 g)
2 eetlepels (olijf)olie
1 schaal BBQ worst met tuinkruiden (260 g)
2 zakjes stoomgroenten sperziebonen/snijbonen/sugarsnaps (210 g)
1 zakje verse bieslook (25 g)
6 eetlepels azijn
1 theelepel mosterd
2 eetlepels (olijf)olie
1 schaal BBQ worst met tuinkruiden (260 g)
2 zakjes stoomgroenten sperziebonen/snijbonen/sugarsnaps (210 g)
1 zakje verse bieslook (25 g)
6 eetlepels azijn
1 theelepel mosterd
Bereidingswijze van het recept
Barbecue verhitten.
Krieltjes mengen met 2 el olie.
Over 4 grote vellen aluminiumfolie verdelen en goed dichtvouwen.
Worst op de barbecue leggen en in ca.
10 min.
rondom gaar en goudbruin grillen.
Pakketjes met krieltjes ernaast leggen en in ca.
10 min.
gaarpoffen.
Groenten volgens gebruiksaanwijzing klaarmaken.
Laten afkoelen.
Bieslook fijnknippen.
Dressing roeren van azijn, mosterd en bieslook.
Mengen met boontjes en eventueel op smaak brengen met zout en peper.
Worst op borden serveren met aardappeltjes uit folie en salade.