Recept: Wraps met pikante tofu
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels olie
1 bakje roerbak tofu finesse (pikant gekruid 200 g)
2 bakjes champignon-uimix (120 g)
1 komkommer
1 pakje verse kruidenkaas (125 g)
8 kant-en-klare pannenkoeken
1 bakje roerbak tofu finesse (pikant gekruid 200 g)
2 bakjes champignon-uimix (120 g)
1 komkommer
1 pakje verse kruidenkaas (125 g)
8 kant-en-klare pannenkoeken
Bereidingswijze van het recept
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca.
3 minuten roerbakken.
Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden.
Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca.
5 minuten zachtjes verwarmen.
Eventueel 1 tot 2 eetlepels water toevoegen.
Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
Komkommer door vulling scheppen.
Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.