Recept: Quesadilla met feta en tomaat
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
2 tomaten
1 wrap tortilla (pak 4 stuks)
1 bakje feta kaas met olijven en knoflook in olie (150 g)
1/2 blik maiskorrels (150 g)
1 eetlepel jalapenopeperreepjes (pot 225 g)
2 eetlepels guacamoledip (pot 300 ml)
1 wrap tortilla (pak 4 stuks)
1 bakje feta kaas met olijven en knoflook in olie (150 g)
1/2 blik maiskorrels (150 g)
1 eetlepel jalapenopeperreepjes (pot 225 g)
2 eetlepels guacamoledip (pot 300 ml)
Bereidingswijze van het recept
Tomaten wassen en in blokjes snijden.
Tortilla aan 1 zijde met 1/2 eetlepel olie (uit bakje van feta) bestrijken.
Tortilla met oliezijde onderin koekenpan met anti-aanbaklaag leggen Tomaat, feta, olijven, maiskorrels en jalapenos over tortilla verdelen.
Tortilla dubbelklappen.
Op middelhoog vuur quesadilla in ca.
5 minuten goudbruin en lauwwarm van binnen bakken, halverwege voorzichtig keren.
Quesadilla op bord leggen en guacamole erop scheppen.