Recept: Wraps met kip
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
1 pak wraptortilla's (400 g)
1 pot groenteschotel voor chili con carne (620 g)
1 duopakje kipreepjes (200 g)
zout
peper
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
1 komkommer
3 eetlepels yogonaise (pot 350 ml)
1 eetlepel azijn
1 pot groenteschotel voor chili con carne (620 g)
1 duopakje kipreepjes (200 g)
zout
peper
100 g gemalen belegen kaas (zakje 150 g)
1 komkommer
3 eetlepels yogonaise (pot 350 ml)
1 eetlepel azijn
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing.
In pan groenteschotel samen met kipreepjes verwarmen.
Op smaak brengen met zout en peper.
Groenteschotel over wraps verdelen en oprollen.
Wraps in ovenschaal leggen en bestrooien met kaas.
Onder hete grill kaas in ca.
6 minuten laten smelten.
Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes snijden.
Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper.
In schaal dressing over komkommer scheppen.
Wraps serveren met komkommersalade.