Recept: Spaanse wraps
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
250 g chorizoworst (stuk)
1/2 krop ijsbergsla
1 rode, gele en groene paprika
1 ui
2 vleestomaten
3 eetlepels olijfolie
2 pakjes Spaanse mix met dipsaus (world wide wrap, 210 g)
2 pakken tomatenwraps (world wide wrap, 260 g)
1/2 krop ijsbergsla
1 rode, gele en groene paprika
1 ui
2 vleestomaten
3 eetlepels olijfolie
2 pakjes Spaanse mix met dipsaus (world wide wrap, 210 g)
2 pakken tomatenwraps (world wide wrap, 260 g)
Bereidingswijze van het recept
Chorizo in reepjes snijden.
Sla en paprika's wassen en in reepjes snijden.
Ui pellen en in ringen snijden.
Tomaten wassen en in blokjes snijden.
In braadpan ui in olie 1 min.
fruiten.
Chorizo en paprika toevoegen en 2 min.
meebakken.
Tomaten en mix (uit pak) toevoegen en 2 min.
meewarmen.
Wraps in magnetron verwarmen.
Aan tafel wraps vullen met sla, chorizomengsel en dipsaus (uit pak).