Recept: Shoarmawraps met milde tacosaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1 krop ijsbergsla
1 groene paprika
2 eetlepels boter
1 schaaltje shoarmavlees (400 g)
1 pak wraptortillas (280 g)
1 cup knoflookdressing (100 ml)
2 eetlepels jalapenopepers (groene pepers, pot 225 g)
6 eetlepels tacosaus mild (pot 225 g)
1 groene paprika
2 eetlepels boter
1 schaaltje shoarmavlees (400 g)
1 pak wraptortillas (280 g)
1 cup knoflookdressing (100 ml)
2 eetlepels jalapenopepers (groene pepers, pot 225 g)
6 eetlepels tacosaus mild (pot 225 g)
Bereidingswijze van het recept
Sla en paprika schoonmaken en in reepjes snijden.
In koekenpan boter verhitten.
Shoarmavlees in 4 min.
rondom bruinbakken.
Paprika toevoegen en 2 min.
meebakken.
Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen.
Dressing door sla scheppen.
Shoarmavlees over tortilla's verdelen.
Pepers erover strooien, tacosaus erop scheppen en tortilla's dichtvouwen.
Tortilla's met sla serveren.