Recept: Pittige tortilla's met kalkoen
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
2 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes naturel (275 g)
1 blikje Mexicomelange (400 g)
1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
2 eetlepels nacho slices jalapenos (pepers, potje 225 g)
1 pak wraptortilla's (280 g)
1 zak gemengde sla extra (200 g)
1 potje wrap sauce (225 g)
1 schaaltje kalkoenborstfiletreepjes naturel (275 g)
1 blikje Mexicomelange (400 g)
1 zakje burrito seasoningmix (40 g)
2 eetlepels nacho slices jalapenos (pepers, potje 225 g)
1 pak wraptortilla's (280 g)
1 zak gemengde sla extra (200 g)
1 potje wrap sauce (225 g)
Bereidingswijze van het recept
Olie in koekenpan verhitten en kalkoen rondom bruinbakken.
Mexico melange afgieten en door kalkoen scheppen.
Burritomix en 250 ml water erdoor roeren, aan de kook brengen en 10 min.
laten sudderen.
Pepers toevoegen.
Tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen en op vier borden leggen.
Achtereenvolgens sla, kalkoenmengsel en wrapsaus erover verdelen en tortilla's dubbelklappen.
Lekker met frisse komkommersalade.