Recept: Wrap met houmous en rosbief
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minuten wachten 30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 eetlepels olie
2 eetlepels zoete chilisaus
1/2 eetlepel gemalen komijn (djinten)
1/2 eetlepel gemalen koriander (ketoembar)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels citroensap
2 schaaltjes rosbief a la minute
2 vleestomaten
4 wraptortilla's
1 pot houmous (240 g), bakje
1 zak veldslamelange (100 g, Biolgisch)
2 eetlepels zoete chilisaus
1/2 eetlepel gemalen komijn (djinten)
1/2 eetlepel gemalen koriander (ketoembar)
2 teentjes knoflook, fijngehakt
2 eetlepels citroensap
2 schaaltjes rosbief a la minute
2 vleestomaten
4 wraptortilla's
1 pot houmous (240 g), bakje
1 zak veldslamelange (100 g, Biolgisch)
Bereidingswijze van het recept
In schaal 2 el olie mengen met 2 el chilisaus, komijn, koriander, knoflook en citroensap.
Rosbieflapjes erdoor wentelen zodat ze rondom met marinade bedekt zijn.
Op koele plek afgedekt 30 min.
laten intrekken.
Tomaten in dikke plakken snijden en bovenkant bestrooien met zout, peper en 1 el olie.
Wraps per twee op barbecue leggen en lichtbruin roosteren.
Op bord onder aluminiumfolie warmhouden.
Rosbief en tomaatplakken op hete barbecue 1 minuut per kant roosteren.
Rosbief in repen snijden.
Wraptortilla's met houmous bestrijken en sla erover verdelen.
Rosbief en tomaat op sla leggen.
Zijkanten van tortilla losjes dichtvouwen en met prikker vaststeken, zodat wraps uit de hand gegeten kunnen worden.