Recept: Champignonwraps met runderreepjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
2 bakjes champignons (250 g)
2 uien
4 tomaten
3 eetlepels sladressing naturel
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Provencaals gekruide runderreepjes (300 g)
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
4 wraptortilla's (280 g)
2 uien
4 tomaten
3 eetlepels sladressing naturel
3 eetlepels olijfolie
1 schaaltje Provencaals gekruide runderreepjes (300 g)
1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
4 wraptortilla's (280 g)
Bereidingswijze van het recept
Champignons schoonvegen en plakjes snijden.
Uien pellen en snipperen.
Tomaten wassen, in plakjes snijden en met dressing mengen.
In koekenpan olie verhitten en runderreepjes 3 min.
bakken.
Ui en champignons toevoegen en 5 min.
bakken.
Roomkaas erdoor roeren en 1 min.
verhitten.
Wraps volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen.
Wraps met champignonmengsel vullen.
Met tomatensalade serveren.