Recept: Winterwraps met kalkoen en andijvie
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
100 g chorizoworst (of salami), in blokjes
300 g kalkoenfilet, in reepjes
1 grote ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
1 eetlepel milde paprikapoeder
1 blik tomatenblokjes (400 g)
8 wraptortilla's
150 g Griekse yoghurt
1 zak panklare andijvie (250 g)
300 g kalkoenfilet, in reepjes
1 grote ui, gesnipperd
1 rode paprika, in blokjes
1 eetlepel milde paprikapoeder
1 blik tomatenblokjes (400 g)
8 wraptortilla's
150 g Griekse yoghurt
1 zak panklare andijvie (250 g)
Bereidingswijze van het recept
In hapjespan chorizo zachtjes uitbakken.
Kalkoen, ui en paprika erdoor scheppen en alles 5 min.
roerbakken.
Paprikapoeder erover strooien en even meebakken.
Tomatenblokjes met vocht en zout en peper naar smaak toevoegen.
Nog 10 min.
op matig vuur tot dikke saus laten inkoken.
Intussen wraptortilla's verwarmen volgens aanwijzing op verpakking.
Tortilla's bestrijken met Griekse yoghurt en rauwe andijviereepjes erover verdelen.
Kalkoen met saus in midden scheppen.
Onderkant en zijkanten van tortilla's over vulling vouwen.
Wraps over vier borden verdelen.