Recept: Shoarmawrap met verse tomatensaus
Recept informatie
Bereidingstijd:
20 minuten Aantal personen:
4Ingrediënten
500 g tomaten
1 krop sla
2 eetlepels olie
1 schaaltje shoarmavlees (430 g)
1 zak wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 theelepel paprikapoeder
1 zak tortilla's flour (8 stuks)
1 bekertje sour cream (125 ml)
1 krop sla
2 eetlepels olie
1 schaaltje shoarmavlees (430 g)
1 zak wokgroenten grofgesneden (400 g)
1 theelepel paprikapoeder
1 zak tortilla's flour (8 stuks)
1 bekertje sour cream (125 ml)
Bereidingswijze van het recept
Tomaten in stukjes snijden.
Slablaadjes loshalen, wassen en drogen.
In koekenpan 1 el olie verhitten en shoarma in ca.
8 min.
gaarbakken.
In wok rest olie verhitten, tomatenstukjes en groenten toevoegen, in ca.
5 min.
gaar roerbakken.
Paprikapoeder 1/2 min.
meebakken.
Naar smaak zout en peper toevoegen.
Tortilla's volgens aanwijzingen op verpakking in koekenpan of magnetron verwarmen.
Tortilla's op 4 grote borden leggen.
Slablaadjes, shoarmavlees, tomatensaus en sour cream erover verdelen en dubbelklappen.