Recept: Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
Recept informatie
Bereidingstijd:
15 minutenAantal personen:
6Ingrediënten
30 g hazelnoten, grofgehakt
30 g amandelen, grofgehakt
30 g pompoenpitten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade (400 g)
500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)
30 g amandelen, grofgehakt
30 g pompoenpitten
50 g havermout
2 bakjes verse meloensalade (400 g)
500 ml Griekse yoghurt (Italiaanse roomkaas, 250 g)
Bereidingswijze van het recept
Hak de hazelnoten en amandelen grof.
Rooster ze in een droge koekenpan met de pompoenpitten en de havermout op middelhoog vuur in 7-10 minuten goudbruin.
Verdeel de bakjes meloensalade over zes kommen, schep de Griekse yoghurt erop en strooi de muesli erover.
Lekker met honing.