Recept: Fris gevulde bol met tonijn
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
4 Italiaanse bollen
2 vleestomaten
40 g smeerboter of margarine
2 eetlepels kappertjes
1 bakje komkommersalade (250 g)
3 pakjes tonijnstukjes ( 85 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels sladressing yoghurt (fles 450 ml)
2 vleestomaten
40 g smeerboter of margarine
2 eetlepels kappertjes
1 bakje komkommersalade (250 g)
3 pakjes tonijnstukjes ( 85 g)
1 zak gemengde sla (200 g)
4 eetlepels sladressing yoghurt (fles 450 ml)
Bereidingswijze van het recept
Bollen overlangs in 3 plakken snijden.
Tomaten wassen en in dunne plakken snijden.
Boter losroeren met kappertjes.
Onderste plakken brood besmeren met kappertjesboter en beleggen met tomaat.
Afdekken met brood.
Daarop komkommersalade en tonijnstukjes verdelen.
Afdekken met bovenkant broodbol.
Sla mengen met dressing.
Bollen serveren met sla.