Recept: Mosterd-visragout
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
3 sjalotjes
2 eetlepels boter of margarine
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
4 eetlepels bloem
2 bekertjes creme fraiche (125 ml)
4 eetlepels Zaanse mosterd (pot 335 g)
2 zakken miniworteltjes (300 g)
4 Italiaanse bollen
2 eetlepels boter of margarine
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
4 eetlepels bloem
2 bekertjes creme fraiche (125 ml)
4 eetlepels Zaanse mosterd (pot 335 g)
2 zakken miniworteltjes (300 g)
4 Italiaanse bollen
Bereidingswijze van het recept
Sjalotjes schoonmaken en snipperen.
In pan boter verhitten.
Sjalotjes ca.
2 minuten fruiten.
Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem.
Roodbaars ca.
3 minuten meebakken.
Creme fraiche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen.
Saus ca.
4 minuten zachtjes verwarmen.
Intussen worteltjes in ca.
5 minuten beetgaar koken.
Ragout op smaak brengen met zout en peper.
Italiaanse bollen opensnijden.
Ragout erover verdelen.
Serveren met gekookte worteltjes.