Recept: Mosterd-visragout

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

3 sjalotjes
2 eetlepels boter of margarine
2 schaaltjes roodbaarsfilet (250 g)
4 eetlepels bloem
2 bekertjes creme fraiche (125 ml)
4 eetlepels Zaanse mosterd (pot 335 g)
2 zakken miniworteltjes (300 g)
4 Italiaanse bollen

Bereidingswijze van het recept

  1. Sjalotjes schoonmaken en snipperen.

  2. In pan boter verhitten.

  3. Sjalotjes ca.

  4. 2 minuten fruiten.

  5. Roodbaars in stukjes snijden en bestrooien met zout, peper en bloem.

  6. Roodbaars ca.

  7. 3 minuten meebakken.

  8. Creme fraiche en mosterd toevoegen en tegen de kook aanbrengen.

  9. Saus ca.

  10. 4 minuten zachtjes verwarmen.

  11. Intussen worteltjes in ca.

  12. 5 minuten beetgaar koken.

  13. Ragout op smaak brengen met zout en peper.

  14. Italiaanse bollen opensnijden.

  15. Ragout erover verdelen.

  16. Serveren met gekookte worteltjes.