Recept: Gevulde Italiaanse bollen
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
2 Italiaanse bollen
1 eetlepel olijfolie
1 bakje paprika-ui-mix (140 g)
100 g rundergehakt
2 theelepels Italiaanse keukenkruiden zout
1 zakje rucola (sla, 30 g)
1 eetlepel olijfolie
1 bakje paprika-ui-mix (140 g)
100 g rundergehakt
2 theelepels Italiaanse keukenkruiden zout
1 zakje rucola (sla, 30 g)
Bereidingswijze van het recept
Bovenste kapjes van Italiaanse bollen snijden en broodjes beetje uithollen.
In koekenpan olie verhitten en paprika-ui-mix ca.
1 minuut bakken.
Gehakt en Italiaanse kruiden toevoegen en geheel al omscheppend bakken tot gehakt rul en bruin is.
Gehaktmengsel op smaak brengen met zout.
Rucola in holtes van broodjes doen en gehaktmengsel erover verdelen.
Kapjes brood erop leggen.