Recept: Crostini met Italiaans roerei
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
8Ingrediënten
1 afbak stokbrood
4 eetlepels olijfolie
6 zongedroogde tomaten op olie (potje)
1 zakje verse basilicum (15 g)
6 eieren
1 zakje geraspte Parrano (100 g)
4 eetlepels olijfolie
6 zongedroogde tomaten op olie (potje)
1 zakje verse basilicum (15 g)
6 eieren
1 zakje geraspte Parrano (100 g)
Bereidingswijze van het recept
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Stokbrood in sneetjes van ca.
1 1/2 cm dik snijden en sneetjes aan beide kanten bestrijken met beetje olijfolie.
Sneetjes brood vlak onder hete grill in ca.
5 minuten goudbruin roosteren, halverwege keren.
Broodjes laten afkoelen.
Tomaten laten uitlekken en in kleine stukjes snijden.
Basilicumblaadjes in dunne reepjes snijden.
Eieren boven kom breken en met vork loskloppen.
Tomaatstukjes, basilicum en kaas erdoor roeren.
In koekenpan rest van olie verhitten en eiermengsel erbij gieten.
Met houten spatel door eiermengsel roeren tot ei is gestold.
Roerei over geroosterde sneetjes stokbrood verdelen.
Sneetjes op platte schaal leggen.