Recept: Pasta met rivierkreeftjes in pittige saus

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

4 pangasiusfilets (diepvries 750 g)
1 zakje bosuitjes (3 stuks)
1 zak zoete puntpaprika s (2 stuks)
1 rode peper
300 g spaghetti volkoren (500 g)
4 eetlepels olijfolie
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 schaaltje rivierkreeftjes (100 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Visfilets bestrooien met zout.

  2. Bosui in ringen snijden.

  3. Zaadlijsten van paprika verwijderen en paprika in kleine blokjes snijden.

  4. Rode peper fijnsnijden, eventueel zaadlijsten verwijderen.

  5. Spaghetti bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.

  6. Olijfolie verhitten in braadpan.

  7. Paprikablokjes, rode peper en bosui toevoegen, paar uiringen achterhouden voor de garnering.

  8. Geheel 3 min.

  9. bakken.

  10. Tomatenblokjes toevoegen, roeren en visfilet op de saus leggen.

  11. Pan afdekken en 10 min.

  12. zachtjes laten pruttelen.

  13. Visfilets halverwege omkeren.

  14. Laatste min.

  15. rivierkreeftjes meeverwarmen.

  16. Pasta serveren met saus, visfilets en rivierkreeftjes.

  17. Garneren met achtergehouden bosui.