Recept: Roergebakken kalkoen met spinazierisotto
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
1/2 pak risottorijst ( 500 g)
1 zak spinazie (300 g)
125 g belegen Goudse kaas, gemalen (zakje 175 g)
1 bosuitje (zakje 3 stuks)
300 g kalkoenfilet
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels rode pesto met zongedroogde tomaten (pot 130 g)
1 zak spinazie (300 g)
125 g belegen Goudse kaas, gemalen (zakje 175 g)
1 bosuitje (zakje 3 stuks)
300 g kalkoenfilet
2 eetlepels olijfolie
3 eetlepels rode pesto met zongedroogde tomaten (pot 130 g)
Bereidingswijze van het recept
Risotto in grote pan met 450 ml water bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.
Spinazie erdoor mengen, al omscheppend laten slinken en doorwarmen.
Kaas erdoor roeren en al omscheppend laten smelten.
Intussen bosui in ringetjes snijden.
Kalkoenfilet in blokjes snijden en met zout en peper bestrooien.
Olie in wok verhitten en hierin kalkoen rondom bruinbakken.
Pesto toevoegen en kalkoen in nog 2 min.
gaar laten worden.
Bosui toevoegen en nog 1 min.
meebakken.
Risotto over 4 borden verdelen.
Kalkoen erover verdelen.