Recept: Pasta in bouillon van zongedroogde tomaten

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
25 minuten
Aantal personen:
1

Ingrediënten

1 zakje zongedroogde tomaten (100 g)
1 eetlepel gedroogde oregano
1 pak mezzelune giganti met buffelmozzarella en tomaat (pasta, 250 g)
1 zak verse bladspinazie (450 g)
1 zak knoflookbroodjes (pan con ajo, 150 g)
1 schaal sla compleet Italiaans (250 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Maak de bouillon door de tomaten en oregano 20 min.

  2. zachtjes te koken in ca.

  3. 1,5 liter water met wat zout.

  4. Na 15 min.

  5. mezzelune bereiden volgens aanwijzingen op verpakking.

  6. In andere pan water aan de kook brengen.

  7. Spinazie toevoegen en na halve min.

  8. afgieten.

  9. Tomaten met schuimspaan uit bouillon halen en in reepjes snijden.

  10. Pasta, spinazie en tomaatreepjes om en om over 4 diepe borden verdelen.

  11. Per persoon klein beetje bouillon door zeef op bord gieten.

  12. Gerecht op smaak brengen met versgemalen peper.

  13. 3 knoflookbroodjes per persoon op bouillon laten drijven en overige broodjes op tafel zetten.

  14. Italiaanse salade in slabak doen en serveren bij pasta in bouillon.