Recept: Vispakketjes met pestogroenten en olijven

Meer recepten in de categorie:

Overig, Overig

Recept informatie

Bereidingstijd:
30 minuten
Aantal personen:
4

Ingrediënten

1 ciabatta (afbakbrood, 250 g)
4 eetlepels zwarte olijven zonder pit
1 zak Italiaanse roerbakgroentemix (600 g)
2 eetlepels olijfolie
1 eetlepel witte-wijnazijn
600 g kabeljauwfilets (diepvries 750 g)
4 eetlepels pesto alla genovese (pot 185 g)

Bereidingswijze van het recept

  1. Oven voorverwarmen op 220 gradenC.

  2. Ciabatta in oven afbakken volgens aanwijzingen op verpakking.

  3. Olijven grof snijden en met groenten mengen.

  4. Olijfolie en azijn erdoor mengen en naar smaak met zout en peper bestrooien.

  5. Groenten op midden van 4 licht ingevette stukken aluminiumfolie van 30 cm verdelen en kabeljauw erop leggen.

  6. 1 el pesto op elke vis scheppen en met zout en peper naar smaak bestrooien.

  7. Folie dichtvouwen en goed dichtknijpen.

  8. Foliepakketjes in midden van oven in 15 min.

  9. gaar stomen.

  10. Foliepakketjes elk op bord leggen en aan tafel openen.

  11. Ciabatta in stukjes erbij geven.