Recept: Thaise zalm met groentemie
Recept informatie
Bereidingstijd:
10 minutenAantal personen:
1Ingrediënten
1 eetlepel roerbakolie
1 zakje Chinese roerbakmix (250 g)
100 g zalmfilet
1-2 eetlepels Thaise groene currypasta
150 g noodles (pak 300 g)
1 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel seroendeng (pinda-kokosmengsel)
1 zakje Chinese roerbakmix (250 g)
100 g zalmfilet
1-2 eetlepels Thaise groene currypasta
150 g noodles (pak 300 g)
1 eetlepel lichte sojasaus
1 eetlepel seroendeng (pinda-kokosmengsel)
Bereidingswijze van het recept
In wok 1/2 el olie verhitten en groentemix op hoog vuur 4-5 min.
roerbakken.
Zalm in dikke plakken snijden en bestrijken met 1/2 el currypasta.
Noodles door groenten scheppen en goed doorwarmen.
Indien nodig scheutje water toevoegen.
In kleine koekenpan 1/2 el olie verhitten en plakjes zalm in 1-2 min.
net gaar bakken, halverwege keren.
Groentemie op smaak brengen met sojasaus en currypasta en overdoen in diep bord.
Zalm erop leggen en bestrooien met seroendeng.