Recept: Thaise linzen-kipcurry
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g pandanrijst
1 courgette
1 gele paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal kipfiletreepjes ( 300 g)
1-2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g)
2 blikken linzen (400 g)
1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
1 courgette
1 gele paprika
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaal kipfiletreepjes ( 300 g)
1-2 eetlepels Thaise groene currypasta (pot 225 g)
2 blikken linzen (400 g)
1 pakje romige kokosmelk (200 ml)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Courgette en paprika wassen en in blokjes snijden.
In braadpan olie verhitten en kipreepjes 5 min.
bakken.
Paprika en courgette 2 min.
meebakken.
Currypasta toevoegen en 1 min zachtjes bakken.
Linzen laten uitlekken.
Linzen en kokosmelk door kip-groentenmengsel roeren.
Gerecht door en door warm laten worden.
Met rijst serveren.