Recept: Barbecue teriyaki vispakketjes
Recept informatie
Bereidingstijd:
25 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g snelkookrijst
2 rode pepers
1 prei
2 schaaltjes kabeljauwfilet (250 g)
8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje 250 ml)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
2 rode pepers
1 prei
2 schaaltjes kabeljauwfilet (250 g)
8 eetlepels teriyaki marinade & saus (flesje 250 ml)
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
Bereidingswijze van het recept
Barbecue aansteken en op temperatuur laten komen.
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Pepers schoonmaken, zaadjes verwijderen en in reepjes snijden.
Prei schoonmaken en in ringen snijden.
Vier stukken aluminiumfolie (25 x 25 cm) op werkvlak uitspreiden.
Vis, rode peper en prei erover verdelen.
Van teriyaki 2 el erover sprenkelen en pakketjes goed dichtvouwen.
Pakketjes op hete barbecue in 10-15 min.
gaar laten worden.
Rijst laten uitlekken en afkoelen.
Intussen in wok olie verhitten.
Groentemix 5 min.
roerbakken.
Gewokte groente door rijst scheppen en met rest van teriyaki op smaak brengen.
Vispakketjes met rijstsalade serveren.
Lekker met Javaanse kroepoek.