Recept: Rijst met pittige kip
Recept informatie
Bereidingstijd:
30 minutenAantal personen:
4Ingrediënten
300 g pandanrijst
1 teentje knoflook
2 uien
3 eetlepels olie
1 schaaltje kipfilet (350 g)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
3 eetlepels Thaise rode currypasta (pot 225 g)
1 blik kokosmelk (400 ml)
1 teentje knoflook
2 uien
3 eetlepels olie
1 schaaltje kipfilet (350 g)
1 zak Thaise roerbakmix (400 g)
3 eetlepels Thaise rode currypasta (pot 225 g)
1 blik kokosmelk (400 ml)
Bereidingswijze van het recept
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken.
Knoflook en uien pellen en fijnsnijden.
Olie in wok verhitten en knoflook en ui fruiten.
Kipfilet in stukken snijden en 10 min.
mee roerbakken.
Roerbakmix toevoegen en enkele minuten meebakken.
Red Curry Paste en kokosmelk toevoegen, aan de kook brengen en 5 min.
laten doorkoken.
Rijst met curry serveren.
Lekker met gemalen kokos.